Wednesday 22 January 2014

AVAUTUMINEN OSAT 1 & 2

ITÄVALLAN PANKKI

Meille ilmoitettiin paikallisesta pankista, että korttimme ovat haettavissa sieltä. Molemmille oli tulossa sekä pankki- että luottokortti, oletimme että kyseessä on yhdistelmäkortti, jossa on molemmat ominaisuudet. Laitoin “omalle” pankkitädillemme sähköpostia aiemmin tällä viikolla kysyäkseni tarvitseeko korttien hakemista varten varata erikseen aika hänelle vai voiko kortit noutaa milloin vaan. Hän vastasi että voi varata ajan tai tulla milloin vaan, mutta hänellä saattaa olla asiakas joten voi joutua hetken odottamaan. Arvelin, että on sitten parasta varata aika niin ei tarvitse turhaan odotella. Pankkitäti lähetti sähköpostia, jonka mukaan hänellä olisi vapaa aika tänä aamuna klo 8.

Menimme Jounin kanssa pankkiin kahdeksaksi. Kun kello oli jo muutaman minuutin yli, eikä virkailijaa kuulunut, kävimme kysymässä infosta asiaa. Infossa oltiin huuli pyöreänä, että kyseinen virkailija tulee töihin vasta yhdeksään. Öööö mitä, kun meille oli varattu tapaaminen kello 8. Eieieieiei täälllä sellaista näy.. teille on varattu aika perjantaina klo 9? Tässä vaiheessa jo hieman epäröin, olinko tosiaan lukenut ajan ja päivämäärän noin väärin…en ollut koska tarkistin asian vielä myöhemmin. Siinä sitten soitteli virkailija jos toinenkin ja yritti selvitellä asiaa..

No, tuli puheeksi siinä sitten, että olemme vain tulleet noutamaan pankkikorttejamme, johon tuli vastaus vapaasti käännettynä “aijaa no sitten!”. Soitto virkailijallemme (joka siis olikin töissä) ja sieltä hän sitten kiikutti meille korttimme. “En sovi tapaamisia pankkikorttien hakemista varten”, oli vastaus ihmettelyymme ajanvarauksesta, vaikka hän nimenomaan oli aikaisemmin kirjoittanut sähköpostissaan että voimme varata ajan PANKKIKORTIN HAKEMISTA VARTEN. Ihmettelin vielä hänelle, että miksi infon väki väitti että meille on varattu aika perjantaille klo 9. Niiiiiiin kun hän varasi sen ajan silloin heti, kun ilmoitti Jounille että kortit on noudettavissa pankista. VAIKKEI korttien hakemista varten siis varata aikaa. Ja milloinkahan hän oli ajatellut kertoa Jounille että hänellä on tällainen tapaaminen...

Ja nämä saamamme kortit olivatkin sitten vain luottokortit. Pankkikortit tulee vasta myöhemmin….?!? Tuliko taas uusi keikka yksien korttien takia...huoh..mulle nyt on sama milloin ja mihin aikaan menen hakemaan, mutta Jounilla on töiden takia hankalampi päästä pankkiin virka-aikaan.

Mutta pankkikortit hän sitten lupasikin ystävällisesti lähettää IHAN POSTITSE meille… Herää kysymys miksei näitä ensimmäisiä sitten voinut lähettää…

Sanottakoon nyt tässä, että virkailija oli kyllä ystävällinen ja mukava, mutta miten vaikeita tällaisista yksinkertaisista asioista voikaan tehdä...Outoa ylipäätään että kortit täytyy hakea juuri tuolta tietyltä henkilöltä..

SUOMEN POSTI

Kiinteistövälittäjämme Suomessa laittoi meille sähköpostia, että käydessään asuntomme ostajan kanssa asunnolla sinne oli tullut postissa viisi kirjettä. Teimme sopimuksen postin kanssa kirjepostin kääntämisestä Itävallan osoitteeseen jo hyvissä ajoin ennen määräpäivää ja muutama kirje tänne on jo Suomesta tullutkin. Postissa lupasivat nyt laittaa jakelukiellon meidän vanhaan osoitteeseen ja että sinne ei enää pitäisi mennä postia. Ei mitään selitystä miten näin on mahdollista käydä.

Kiinteistövälittäjämme kuitenkin lupasi ystävällisesti kiikuttaa kirjeet takaisin postiin, jospa he nyt sieltä toimittaisivat kirjeet tällä kertaa oikeaan paikkaan. Onneksi välittäjä sattui käymään siellä ja ilmoitti meille kirjeistä. Ja nyt laitetaan kädet kyynärpäitä myöten ristiin että tästä eteenpäin postimme osaa tulla tänne oikeaan osoitteeseen.

Pieniä, mutta ärsyttäviä juttuja! Tilitys päättyy (toivottavasti)  tältä päivältä tähän. Jatkoa seuraa myöhemmin jos aiheita riittää, toivottavasti ei!

PS: Mulla on ikävä kissoja ja ompelukonetta, joka seikkailee edelleen jossain päin Eurooppaa muuttokuorman kyydissä....siis ompelukone! Kissoilla on kuulemma kaikki hyvin ja hyvässä hoidossa ovat työkaverini Tarun luona <3

Taru lähetti meille muutaman kuvan kissoista. Viiru tykkää kuulemma majailla tuollaisessa kankaisessa mökissä
IMAG0012 Ja se on uskaltautunut välilllä jo noin lähelle “talon väkeä” eli Lakritsi-kissaa!IMAG0013
Kissoista ei onneksi tarvitse olla huolissaan!












No comments:

Post a Comment

KOMMENTTEJA?