Friday 31 January 2014

SOSIALISOITUMISTA

Käytiin illalla Glöckl Bräu nimisessä paikassa keskustassa syömässä ja olusella Jounin pomon ja neljän työkaverin sekä yhden työkaverin puolison kanssa. Oli tosi kiva ilta, mukavia tyyppejä ja hyvää ruokaa. Sain vähän muutakin sosiaalista elämää kuin hotellin respan tytöt ja kaupan kassat!

Kuvat/Photos: Glöckl Bräu

csm_Gloeckl-Braeu_0_3_mit_Brezen__schraeg_aea16b8cf8

csm_home1_7a8c38ba7c

csm_Wintergarten_1_9f609793d3

Taisin myös saada siitä työkaverin puolisosta ensimmäisen kaverin täällä, meillä riitti juttua keskenämme. Sovimme, että voitais mennä kahdestaan vaikka kahville joku päivä, jeeeee!

2 comments:

  1. Kivan näköinen paikka. Miltä siellä olut maistuu ja onko vahvempaa kuin meillä? Entä alkoholin käyttö? Juodaanko samaan malliin kuin täällä? Peukut sille, että löysit jo ensimmäisen kaverin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paikka oli tosi viihtyisä, paljon eri olutvaihtoehtoja. Itse en kovin tummista ja vahvoista oluista pidä, vehnäolut maistuu parhaiten. Prosentteja oluissa on enemmän kun suomen keppanassa, siinä 5,5 pintaan. Tämä kyseinen paikka on auki klo 24 asti. Aika rauhallista oli meno ainakin tuossa ravintolassa. Tosin oli arki-ilta. Vaikea sanoa mitään vielä tuon yhden illan ja paikan perusteella.

      Delete

KOMMENTTEJA?